Servicii


Activitatea de bază a Ducas constă în găsirea, pe piața internațională de specialitate, a celor mai bune oferte pentru utilaje de construcții second-hand, produse în principal de Caterpillar, care să corespundă criteriilor noastre de căutare: gama solicitată de dimensiuni mici și mijlocii, cu puține ore de funcționare, utilaje care au fost fabricate nu mai târziu de 6 ani în urmă.

Vindem exclusiv utilaje deținute de noi, inspectate și pregătite să fie în stare tehnică și fizică optimă. De asemenea, putem facilita finanțarea pentru că am construit relații bune cu companii care oferă leasing financiar sau operațional.


Servicii PRE-Sale

SERVICII PRE-SALE

Ducas nu vinde doar utilaje/mașini industriale, ci oferă si servicii de consultanță. Pentru a găsi soluții perfect adaptate cliențiilor nostrii, procedăm astfel:

1. Clientul ne transmite cererea sau tipul lucrărilor pentru care are nevoie de utilaje;

2. In cel mai scurt timp transmitem clientului 2-3 propuneri;

3. Găsim utilajul, acesta urmând să parcurgă urmatoarele etape: curațare, inspecție, testare, reparații, testare, prezentare stadiu final;

4. Impreună găsim soluția de transport si livrare cea mai bună (FOB, C&F, RO-RO, inclusiv dezmembrăm utilajul și livrăm in containere de 40ft - livrarea in container o putem face numai din România si Olanda);

5. Stabilim modalitatea de plată și livrăm utilajul / utilajele.


Servicii AFTER-Sale

SERVICII AFTER-SALE

Utilajele Caterpillar vândute de Ducas sunt cu Certificat European și sunt pregătite pentru a fi utilizate din momentul livrării un număr de minim de 500 h. Ducas poate oferi garanție utilajelor second-hand, dar numai in anumite condiții.


Expertiza acumulata în ani ne permite să oferim clienților consultanță tehnică de specialitate, luarea de decizii potrivite pentru exploatarea optimă a utilajelor, diagnoza Caterpillar in cursul exploatării acestora.


Consumabilele necesare reviziilor de 500, 1000, 1500 si 2000 h – filtre, uleiuri, piese pot fi comandate prin Ducas și vor fi livrate intr-un termen rezonabil de timp.

Pentru clienții noștrii ne deplasăm in țară, la locul de utilizare a utilajului. La cerere, furnizăm și elemente de instruire a operatorului.

Servicii Inchiriere

Servicii Inchiriere


Ducas oferă spre închiriere utilajele sale, exclusiv cu operator.

Negociem contracte pe unitate temporală sau pe tip de lucrări. Contactati-ne!