Despre Noi

Ducas - Traditie in afaceri corecte

Înființată în 2005, DUCAS Consulting este o companie de familie din România care combină cunoștințele tehnice cu experiența comercială internațională, acționând ca un dealer independent de utilaje.

Din anul 2015, am înțeles dorința clienților noștri de a primi de la noi soluții integrate care să includă atât produse, cât și servicii. În multe proiecte, Ducas acționează atât in calitate de consultant, cât și ca o companie de achiziții, în special pentru furnizarea de mașini și echipamente dedicate lucrărilor de construcții, infrastructură și operațiuni miniere. Ne-am extins afacerea pentru a include servicii post-vânzare și/sau închiriere pentru clienții noștri.

Caterpillar a fost marca noastră preferată încă de la început datorită produselor de înaltă calitate și fiabilității pe termen lung. Ne-am dezvoltat abilitățile tehnice mai ales pentru acest brand.

Ducas a dovedit că are o abordare serioasă față de toți jucătorii de pe piață. Ne-am construit, de-a lungul timpului, o bună reputație și parteneriate pe termen lung bazate pe încredere și afaceri corecte. Calitățile noastre ne recomandaseră să fim afiliați la IEDA (Independent Equipment Dealers Association), unde am devenit membri mândri, mai întâi în Europa de Est.

În mai bine de 17 ani de existență, compania noastră și-a coordonat activitățile în jurul valorilor sale de bază, care consideră câștigul financiar doar ca o consecință a unei bune afaceri.

Gandim global, actionam local


 
Am incarcat si / sau livrat utilaje din si in: Norvegia, Suedia, Danemarca, Finlanda, Olanda, Belgia, SUA, UK, Irlanda, Egipt, Emiratele Arabe Unite, India, Maroc, Pakistan, Turcia, Grecia, Romania.

Lucram cu firme de transport renumite, care detin autotractoare / remorci de ultima generatie avand polite de asigurare la firme consacrate astfel incat utilajele sa ajunga in stare perfecta la destinatie.
 


Incarcarea utilajelor se face din:


Rotterdam Port(NL)Amsterdam Port (NL)Antwerp Port(BE)Zeerbrugge Port (BE)Cork Port (IRL)Koper Port (SLO)Constanta Port (RO)Livram in toata lumea